0

Jytäjyrsijöillä purenta kohdallaan

Osaavia kaikki omalla alallaan. Näin sopii sanoa kaikista Kuortinkartanon kesäjuhlan esiintyjistä, joita tänä vuonna oli kattavasti koko yleisön makuun. Nuorimmat pitivät arvatenkin liikennepuistopoliisien Maltin ja Valtin tietoiskusta, joka hassunkurisenakin oli täyttä asiaa kenelle vain. Lapsille suunnatussa ohjelmassa ei huonommaksi jäänyt Jytäjyrsijät, joka on ratkaissut edukseen ja yleisön iloksi rokin ja lastenmusiikin yhtälön.
Aikuisempaa alakulttuuria ja hiukan aikuisviihdettäkin sivuten edusti tuulipuvun takki yllään betonilähiöiden normikansalainen Pirre, joka yhä sinnittelee Fakta homma -tv-sarjan -jälkilämmössä. Sekä opettajaksi että näyttelijäksi kouluttautuneen Eija Vilpaksen roolihahmon jotkut oudot heitot yleisölle tuskin kuuluivat käsikirjoitukseen, mutta tarinaa tuolla hehkeällä lähiöruusulla riitti kuin kotipubissa konsanaan.
Hyvissä ajoin ennen lauantain esiintymistään Kuortinkartanolle saapunut Hanna Pakarinen on ollut ammattiartisti jo 13 vuotta, eikä näillä näkymin paluuta trukkikuskiksi tapahdu. Uusi levy ilmestyy syyskuussa, ja sisällöltään se on aivan liian varhain edesmenneen Carolan eli Carola Standertskjöldin tunnetuksi tekemiä lauluja.

Lue lisää torstain 28.7. Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

 

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.