0

Seuraatko Rion olympialaisia?

Rion olympialaiset ovat alkamassa ja spekulointi Suomen kisamenestyksellä käy kuumana. Aiotko seurata olympialaisia televisiosta?

Sorry, there are no polls available at the moment.

2 kommenttia aiheesta “Seuraatko Rion olympialaisia?

 • 12.8.2016 at 19:16
  Permalink

  Miksi Matti Matsson on niin täynnä itseään ja kehuu voittavansa olympiakultaa ja sitten, kun on näytön paikka niin jotain on housuissa ja ei pääse edes viiden joukkoon melko noloa vois nöyryys vähän auttaa asiaa ja lopettaa rehvastelu ja tehdä töitä enemmän, kuin puhetta missä on se suomalainen sisu jota oli joskus urheilijoilla me ollaan pudottu niin kartalta urheilusta ,että ei perkele. Valmennuksessa on todella jotain väärin vois pikkuhiljaa muuttaa asioita niin voitas taas pärjätä. Siis kaikki lajit on menny alas ku lehmän häntä ei keihäskään enää ole suomalasiten laji tehkää nyt jotain. Kun alkaa urheilussa pärjätä niin kaikki elämässä ja tässä maassa alkaa toimia niin se vaan on.

 • 16.8.2016 at 21:23
  Permalink

  Aivan kamala kommentti tuolta vihastuneelta ex-urheilijalta!

  Tämä on pitkäaikaisen kansakunnan ohjaamispolitiikan tulosta. 80-luvun valtion holtiton lainanotto ja 90-luvun lama aikaansai sukupolven, joka tottui yhteiskunnan hoivaamispolitiikkaan siinä määrin, että sosiaalihuolto hoitaa kaiken.

  Tästä kasvoi sukupolvi, JOKA TARVITSEE TOISEN KANSAKUNNAN KANSALAISIA ELI THAIMAALAISIA KERÄÄMÄÄN MARJAT METSÄSTÄ, kun omaa jaksamista ei ole!

  Miten kukaan voi enää koskaan odottaa menestystä ruumiin rasittamisessa tyhjänpäiväisyyden tähden eli urheilussa? Ei ole enää sellaisia nuoria nykyisessä eikä tulevissa sukupolvissa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.