0

Ovatko suunnitelmat toteuttamiskelpoisia?

 

Kenkätehtaanniemen–Kurkilahden kehittämissuunnitelmassa esitetään rantapuistoon rakennettavaksi esittelymökkiä jo ensi kesänä. Samalla aseman remonttia viedään eteenpäin. Lähivuosina Askelen pohjoispuolelle rakennetaan omistusmökkejä ja Kurkiniemestä tehdään Saunaniemi. Kurkilahden ympäri konsultit ehdottavat rantapolkua.
Tekeillä olevassa kehittämissuunnitelmassa uusi asuminen keskittyy Kenkätehtaanniemeen. Askelen pohjoispuolelle suunnitellaan omistus- ja osaomistusmökkejä, joissa asuminen voisi olla ympärivuotista. Kuvan suunnitelmasta löydät tästä

Sorry, there are no polls available at the moment.

6 kommenttia aiheesta “Ovatko suunnitelmat toteuttamiskelpoisia?

 • 8.9.2016 at 13:32
  Permalink

  Vaikuttaa hyvältä kun asemakin saisi sille kuuluvaa arvoa. Ulkoiluna lyhyt Kurkilahden Rantapolku tulisi jatkua saneerattuna veljesniemeen ja leikkipuistoon joka tapauksessa. Tämä edullinen mutta laadukas polun peruskorjaus jo tänä syksynä olisi hyvä imagollekin ja ennen muuta pienipyöräisille.

 • 8.9.2016 at 14:25
  Permalink

  Näin ulkopaikkakuntalaisen, mahdollisen tulevan mökkeilijän, silmin vaikuttaa hyvältä.
  Onko muuten juna-asemalta ajateltu koskaan järjestää kesäisin kuljetusta Salmelan suunnalle? Väkeä tulee sinne myös junalla. jos ajatusta kehittäisi, pääsisihän sillä myös autottomat paikkakuntalaiset Salmelaan tai vaikka hautausmaalle. Muutama lähtö. Kohtuullinen maksu. Lähtisi asemalta, pysähtyisi keskustassa ja jatkaisi Salmelan lähelle. Mainosta tarpeeksi, jotta ihmiset tietäisivät uudesta palvelusta.
  Monet ajavat kaukaakin Salmelaan ja viettäisivät mielellään aikaa paikkakunnalla. Takavuosina kaivattiin keskustan tuntumasta majoitustiloja ja siistiä ruokapaikkaa/kahvilaa. Nämä taitavat jo löytyä.

  Vielä kun Mäntyharju saisi Lidl:n.

 • 8.9.2016 at 23:58
  Permalink

  Kurkiniemen vuokrasopimus tulee avata uudelleen tarkasteltavaksi. Vuokrasopimus tulee kilpailuttaa avoimesti, jotta kunta saisi hyvän sopimuksen tarjouskilpailun voittajalta. Tämä saattaisi taata paikalla harjoitettavaan liiketoimintaan pidemmän toimintakauden, mahdollisesti ympäri vuoden? Tarkastuslautakunnan tulee huolehtia hereillä pysymisestään.

 • 10.9.2016 at 10:26
  Permalink

  Entä mitäpä mahtavat omakotiralojen asukkaat pitää suunnitelmista, mitkä vievät kotipihojen rauhan mennessään?

 • 10.9.2016 at 22:06
  Permalink

  Hyviä ideoita mutta liiketoimintaa saunomisesta saanee vain anniskeluoikeuksilla, mikä tuo mökän tullessaan, mistä taas mökkeilijät harvemmin tykkäävät, ellei sitten ryhdytä vuoraamaan vaan rymyporukoille….eli haastetta varmaan riittää pitää laatua ja tuottavaa bisnestä yllä yhtäaikaisesti. Jo yksi kelluva sauna pystyy nykyään pitämään seilatessaan kesäiltoina otteessaan kokonaista järveä hillittömällä poppikoneen soitannalla ja vuodesta toiseen samoilla soittolistoilla;)

  Mieluummin satsaisin kunnon kuppilaan ja tankkauspisteeseen selvinpäin veneilijöille.

 • 20.9.2016 at 15:46
  Permalink

  En jaksa uskoa, että tuohon haluaisi kukaan kesämökkiläinen.
  Talojen tulisi olla sen verran isoja, että niihin löytyisi vakituiset asukkaat.

  Rautatieaseman kunnostaminen olisi syytä aloittaa mahdollisimman nopeasti, onhan se käyntikortti kaikille junalla ajaville.
  Voisiko Rautatieaseman antaa vaikka bändikerholaisille tai muille kovaa meteliä tuottaville harrastajille, teatterille tms.? Olisi tietenkin hienoa, jos jotenkin saisi avattua odotustilatkin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.