1

MäVin E1-pojille murskavoitto lahtelaisista

MäVin E1-pojat aloittivat sarjakautensa Asikkalassa. Vastassa olivat SB Heinola musta ja PHSB Lahdesta.
SB Heinolaa vastaan peli oli hyvin tasaväkistä. MäVi tykitti vastustajan maalille, osumalla useasti tolppiin. Ensimmäinen erä meni vastustajalle 2-0. Toisessa MäVi sai yhden maalin upotettua verkkoon. Kolmas erä aloitettiin edelleen vastustajien johdolla 4-1, vaikka MäVin pojilla oli koko ajan tiukkaa taistelua. Kolmannessa erässä MäVi sai leivottua kaksi maalia verkkoon. Lopputulos 6-3 SB Heinola mustille.
Toisessa pelissä vastassa oli PHSB Lahdesta. Peli aloitettiin alusta alkaen voittoa hakien. Peli alkoi hyvin tehokkaasti ja ensimmäiselle tauolle mentiin 6-1-johtotilanteessa. MäVi pyöritti peliä todella hyvin.
Toisessa erässä MäVi takoi kaksi maalia ja kolmannessa erässä vielä neljä maalia. Peli päättyi lopulta 12-3 MäVin voittoon.

Lue lisää torstain 20. lokakuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...