1

Salibandyvaltikka ykkösjoukkueelle

Miesten 5. divisioonan avausturnauksen jälkeen lohkonsa kärjessä olleen MäVi II:n odotettiin laittavan viime kaudella 4. divisioonasta tippuneelle MäVille tiukasti kampoihin joukkueiden ensimmäisessä derbyssä lauantaina Kisalassa. Kokeneempi MäVi näytti kuitenkin kaapin paikan ja korjasi pisteet talteen 11-4-voitolla.
MäVi II sai otteluun mainion startin, sillä terävillä vastahyökkäyksillä joukkue karkasi avauserässä jo 2-0-johtoon. MäVi kuitenkin vei peliä ja sai kavennuksen vielä ennen ensimmäistä erätaukoa.
Toisessa erässä MäVin painostus jatkui entistä rajumpana ja pikku hiljaa alkoi pallo löytyä yhä useammin hyvin pelanneen MäVi II:n maalivahdin Leevi Nupposen selän takaa.
MäVin päivän toinen peli oli Orimattilan Jymyä vastaan. MäVi sai hyvän startin ja meni 2-0-johtoon. Orimattilalaiset eivät tästä hätkähtäneet, vaan käänsivät ottelun toisessa erässä jo johdokseen 4-3.
MäVi tuli kolmannessa erässä väkisin rinnalle ja ohi. Pisteet jäivät lopulta Mäntyharjulla maalein 6-4. Varsinkin pari maalia iskeneen Aleksi Miettisen kanssa Jymy oli koko ajan vaikeuksissa.
Pertunmaan Ponnistajat olivat kauden avausturnauksen jälkeen nollilla. Paljon ei luvannut myöskään lauantain avausottelu lahtelaista Päijät-Hämeen Salibandyseura II:sta vastaan. Päijäthämäläisten ruletti pyöri vinhasti ja loppulukemat olivat pertunmaalaisittain tylyt 11-1.

Lue lisää torstain 3. marraskuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...