1

PePon juniorit avasivat kautensa

Pertunmaan Ponnistajien juniorijoukkueet avasivat kautensa viime sunnuntaina Joutsassa. PePo osallistuu kahden joukkueen voimin Joutsa-Hartola-Kangasniemi-Pertunmaa –akselilla pelattavaan aluesarjaan. Vanhemmat juniorit pelaavat 01-02- syntyneiden sarjassa ja nuoremmat 06-07 –syntyneiden sarjassa. Pelejä on keskimäärin kerran kuukaudessa ja pelipäivänä on ohjelmassa kaksi peliä/joukkue.
Vanhempien juniorien ensimmäinen peli oli Kangasniemen Palloa (KaPa) vastaan. Ottelu oli tasainen vääntö, mutta KaPa oli terävämpi maalien edustoilla ja voitti ottelun maalein 8-3. KaPa:n valmentajakin myönsi pelin jälkeen, että lopputulos ei kuvastanut pelitapahtumia.
Toisessa pelissä vastassa oli Flanels Joutsasta. Pelin käännekohta oli Flanelsin pelaajan törkeä laitataklaus PePon pelaajaa kohtaan. Tuomari oli armollinen ja antoi taklauksesta vain viiden minuutin jäähyn. PePo käytti ylivoiman hyväkseen ja teki viiden minuutin aikana kaksi maalia. Toisen erän tiukan taistelun päätteeksi PePo poistui kaukalosta voittajana lukemin 5-4.
Nuoremmat juniorit aloittivat urakkansa turnausisäntiä eli Flanelsia vastaan. PePo hallitsi peliä ja loi maalipaikkoja lähes jatkuvasti. Harmillisesti Flanels sai raavittua pelistä tasapelin aivan viime sekuntien tasoituksen ansiosta. Peli päättyi lukemiin 5-5.
Toisessa pelissä vastassa oli Hartolan NMKY. PePo:lla oli ainoastaan yksi vaihtopelaaja, mikä alkoi näkyä päivän toisessa pelissä hienoisena väsymisenä. Mitä pidemmälle peli eteni sitä enemmän HaNMKY sai pelistä otetta ja Hartola otti lopulta 6-4 voiton.

Lue lisää torstain 3. marraskuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...