1

F2-pojille ensimmäinen voitto

MäVin F2-juniorit kävivät sunnuntaina Taipalsaarella mittaamassa Lappeenrannan ja Savonlinnan joukkueiden tasoa.
Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui PoNoVo Musta Lappeenrannasta. Ottelu alkoi mäviläisittäin riemukkaasti, kun Aatu Kettunen laukoi johtomaalin ajassa 0.44.  Joukkueen peli luisti mainiosti ja kuuden pelatun peliminuutin kohdalla MäVi johti jo 4-0.
Tämän jälkeen vastustaja sai ottaa kentälle viidennen kenttäpelaajan ja peli tasoittui selvästi. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 4-1 MäVille. Toisessa erässä MäVi onnistui maalinteossa kertaalleen ja PoNoVo pääsi maalin päähän. MäVi piti pelin loppuminuutit pintansa ja F2-juniorit olivat ottaneet ensimmäisen voittonsa.
Toisessa ottelussa vastaan asettui TopTeam Savonlinnasta. Pelin ensimmäinen erä oli tasainen ja tilanteet vaihtelivat. Top Team oli ehkä hienoisesti niskan päällä, mutta erätauolle mentiin tasaisissa lukemissa 3-2 Top Teamin johtaessa maalilla.
Toisen erän alku oli musta mäviläisille, kun kahden ensimmäisen peliminuutin aikana  savonlinnalaiset tykittivät kaksi maalia. Hyvistä yrityksistä huolimatta MäVi ei saanut tilannetta tasoitettua ja vastustajan tehdessä vielä kaksi maalia oli pelistä tuloksena 7-2 tappio.
Kolmannessa pelissä mäntyharjulaisia vastaan asettui  PoNoVon toinen joukkue. Peli alkoi loistavasti MäVin tehtaillessa kaksi maalia heti erän alkuun. Tämän jälkeen vastustaja sai kuitenkin myllyn pyörimään ja onnistui maalinteossa neljästi, joten erätauolle mentiin 2-4 tappioasemassa.
MäVin peli-ilo ei kuitenkaan ollut kadonnut, vaikka toisen erän alkuun PoNoVo lisäsikin vielä johtoaan kolmeen maaliin. MäVi ajoi tiukasti takaa ja onnistuikin Veeti Raution ja Kettusen maaleilla kaventamaan maalieron yhteen maaliin.
Erän loppuminuuteilla MäVin jaloissa alkoi hiukan painaa ja PoNoVo pääsi karkaamaan lopussa 4-8 voittoon.

Lue lisää torstain 17. marraskuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...