0

MäVin E1-pojat ylempään jatkosarjaan

Mäntyharjun Virkistyksen E1-pojat raivasivat tiensä Kaakkois-Suomen aluesarjan alkulohkosta ylempään jatkosarjaan. Viime vuonna alemman sarjan haastajafinaalin voittaneen joukkueen ylemmän sarjan paikka oli käytännössä varmistunut jo ennen alkusarjan viimeistä turnausta. Alkusarjasta erottui selkeästi kolme joukkuetta; SB Heinolan kaksi joukkuetta ja MäVi.
Virkistyksen joukkueessa kauden aikana ovat maalissa pelanneet Jooa Maczulskij ja Jaakko Malaska. Puolustuksessa vastustajien maalintekoa ovat estäneet Tuomas Kokkola, Eliel Nielikäinen, Juuso Partonen, Lauri Pulkka ja Aapo Tuovinen. Laajalla rintamalla vastustajien maalille ovat hyökänneet Tomi Ahonen, Atte Kuhanen, Lauri Hämäläinen, Markus Syrjälahti, Veeti Hämäläinen, Antti Uotinen ja Aapo Hannikainen.
Ylemmän jatkosarjan turnaukset alkavat tammikuun 18. päivä Kouvolassa. Kotiturnaus on Kisalassa lauantaina 18. helmikuuta.
Virkistyksen kanssa ylemmässä jatkosarjassa pelaavat SB Heinola musta, SB Heinola valkoinen, Kouvolan Sudet, NST sininen Lappeenrannasta ja Taipalsaaren Kisa.
Kauden mittaan peliään parantaneen Virkistyksen ei tarvitse lähteä sarjaan arastellen, vaan joukkue taistelee tasapäisesti ylemmässä jatkosarjassa pääsystä Savo-Karjalan alueen kanssa pelattavaan alueloppuhuipentumaan.
Ennen sarjan jatkumista MäVi käy mittaamassa tasoaan Tampereella loppiaisturnauksessa.

Lue lisää torstain 29.12 Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.