1

Kolme mestaruutta kotimaastosta

Maastojuoksun piirinmestaruuskisat Mäntyharjun urheilualueen reiteillä toivat järjestävälle seuralle Virkistykselle kaikkiaan kolme mestaruutta. Heidi Paasonen oli nopein T11-sarjassa, Aapo Tuovinen vuotta vanhemmissa pojissa ja Onni Paasonen P14-sarjassa. Mitaleille ylsivät myös hopeaa Onni Paasosen jälkeen ottanut Lauri Tuovinen ja T15-sarjassa pronssia saanut Aino-Kaisa Taipale.
Aikuisten ja 9-15-vuotiaiden pm-kisat vetivät Mäntyharjulle lauantaina reilut 60 juoksijaa. Olosuhteet olivat mitä parhaimmat ja järjestelyt sujuivat jouhevasti.
Toki maastoon olisi enemmän juoksijoitakin mahtunut. Nyt varsinkin aikuisten sarjoissa oli suoranaista verenvähyyttä. Naisten sarjassa osanottajia oli kaksi ja miesten sarjassa viisi, joista vielä yksi kilpailun ulkopuolella.

 

 

 

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...