Pertunmaa-lisä myöhästyi pahasti

Pertunmaalaisille lapsiperheille luvattu kotihoidon kuntalisä tulee haettavaksi todennäköisesti ensi viikolla. Kunnan lapsiperheet ovat kevään ajan odottaneet tietoa kuntalisästä, jonka maksamisesta valtuusto päätti helmikuussa.
Lasten kotihoitoa tukevaa rahaa oli määrä maksaa 150 euroa kuukaudessa alle 3-vuotiaista ja 50 euroa kuukaudessa yli 3-vuotiaista lapsista.
Pertunmaalla on vallinnut epäselvyyttä maksatuksen hoitamisesta. Varhaiskasvatuksen johtaja Anna-Liisa Lehtinen kertoi keskiviikkoaamuna, ettei tiedä kuinka asia tulisi hoitaa.
– Kukaan ei ole antanut minulle määräystä asian hoitamisesta. Esimieheni on luvannut selvitellä asiaa.
Lehtisen esimiehen, sivistystoimenjohtaja Sari Mäkeläisen mukaan asia eteni keskiviikkona niin, että rahat tulevat haettaviksi ensi viikolla.
Asiaan paneuduttiin kunnanjohtaja Juha Torniaisen kanssa ja  Torniaisen mukaan selvitettäväksi tulevat myös keinot maksaa lisiä takautuvasti. Kunta tiedottaa ensi viikolla tuen hakemisen tavasta.

Lue lisää torstain 15. kesäkuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

2 kommenttia aiheesta “Pertunmaa-lisä myöhästyi pahasti

  • 15.6.2017 at 12:01
    Permalink

    Vilkaisu Pertunmaan kunnan verkkosivulle. Ainoastaan valtuuston jäsenten nimet on päivitetty kuntavaalituloksen mukaisiksi. Lautakunnat sen sijaan ei. Pertunmaan historiikin valmistumattomuutta ihmetellään medioissa toisaalla jne. Kovin on monta johtajaa pienen kunnan asioita ”hoitamassa”. Kolme viranhaltijaa pallottelee maksatusta – eikä maksa mitään!

  • 17.6.2017 at 00:11
    Permalink

    Jälki on tuollaista kun kunnanjohto on kuin horroksessa ja välinpitämätön. Töitä ollaan vain tekevinään, eikös vastavuoroisesti palkanlaskija voisi olla myös vain maksavinaan palkkaa näille pomoille?

Comments are closed.