J. Karjalainen keskiviikkona Salmelan puistonäyttämöllä

J. Karjalainen yhtyeineen saapuu konsertoimaan Taidekeskus Salmelan puistonäyttämölle keskiviikkona 12. heinäkuuta. Me ollaan sankareita kaikki -konsertissa kuullaan laaja kattaus kappaleita Karjalaisen uran varrelta.
J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Hän on kerta kerran jälkeen todistanut, että suomalaisessakin sielussa soi blues. Hän on levyttänyt useita klassikkokappaleita, kuten Doris, Ankkurinappi, Villejä lupiineja sekä Missä se Väinö on? Monet näistä lauluista ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.
Karjalaisen suosio koko kansan suosikkina on säilynyt vuosien ajan vaikka Karjalaisella on taiteilijana taipumus kulkea yllättäviinkin suuntiin.
Konsertti on herättänyt ennakkoon suurta kiinnostusta. Jäljellä olevia 45 euron hintaisia lippuja voi tiedustella Taidekeskus Salmelan vastaanotosta.