Jotkut menee sekaisin kuusta tai jostain ihan muusta – Salmela meni sekaisin J. Karjalaisesta

Salmelan sateisessa kesäillassa ilma oli niin paksua, että sitä olisi voinut leikata saksilla. Vaikka korkealla ilmakosteudella oli varmasti tekemistä tämän kanssa, suurin syy lienee kuitenkin jännitys, joka suorastaan leijui ilmassa ennen J. Karjalaisen astumista lavalle.
Yleisön odotus palkittiin keskiviikkona tasan kello seitsemältä, kun tämä pitkänlinjan artisti yhtyeineen asteli lavalle raikuvien aplodien saattelemana.
– Mahtavaa olla täällä. On loistava piknikilma, Karjalainen lohkaisi ja aloitti keikkansa kappaleella Picnic.
Kaksiosaisen konsertin aikana kuultiin kattava läpileikkaus J. Karjalaisen urasta. Ensimmäistä puoliskoa värittivät uudemman tuotannon hitit ja jälkimmäisellä puoliskolla keskityttiin enemmän vanhempiin klassikoihin.
Suomalaisen musiikkitaivaan tähteä oli loppuunmyytyyn Salmelaan saapunut kuulemaan 830 henkeä. Vaikka ilma oli sateinen, ei kenenkään tarvinnut kärvistellä märissään.
– Tämä on maksimi määrä, mitä pystytään ottamaan yleisöä niin, että kaikille riittää katettu paikka, kertoo Salmelan toiminnan johtaja Tuomas Hoikkala.

Mäntyharjulaisten ei tarvitse kauaa odotella seuraavaa mahdollisuutta nähdä J. Karjalaisen live-showta. Mies yhtyeineen saapuu paikkakunnalle seuraavan kerran jo perjantaina 21. heinäkuuta valtaamaan Tommolan suurlavan.

Lue lisää torstain 20. heinäkuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä.