Juomavesi keitettävä Pertunmaalla toistaiseksi

Juomaveden keittokehotus astui voimaan Pertunmaalla tänään aamulla. Kehoitus koskee Pertunmaan kirkonkylän vedenjakelualuetta. Kaikki juoma- ja ruoanlaittovesi on keitettävä vähintään viiden minuutin ajan. Vesijohtovesi on käyttökelpoista jakeluverkon muilla alueilla. Keittokehotus ei koske Lihavapään vesiosuuskunnan verkostoa.

Palvelukeskus Rinnehovin pihalla järjestetään puhtaan juomaveden jakelu kello 13-17 maanantaista lähtien. Palvelukeskus sijaitsee osoitteessa Punakiventie 3.

Kuortista Pertunmaalle kulkeva vesijohto jouduttiin sulkemaan putkirikon vuoksi perjantaina 14. heinäkuuta. Putkirikossa rikkoontuivat lähekkäin sijainneet viemäri- ja juomavesiputket. Alueen vedenjakelua säännösteltiin, koska se oli vesitornin varassa. Putkirikko on korjattu ja suljettuna ollut verkoston osa on desinfioitu ja huuhdeltu.

Verkostoveden laatua seurataan tulevan viikon ajan. Lisätietoa asiasta saadaan viimeistään perhantaina 21. heinäkuuta.