1

Kuortinkartano tarjosi viihdettä kaiken ikäisille

Iso joukko paikkakuntalaisia, kesäasukkaita ja Kympin lasten -sidosryhmiä oli lähtenyt sadetta uhmaten Kuortinkartanoon viettämään perinteistä koko perheen kesäjuhlaa lauantaina 22. heinäkuuta.
Kympin lapset – HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n puheenjohtaja Anna Cantell-Forsbom toivotti vieraat tervetulleksi nauttimaan kesäjuhlan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta. Kuortinkartanon kesäjuhla järjestettiin nyt 33. kerran. Tilaisuuden juonsi jälleen kerran varmoin ammattilaisen ottein Anna-Liisa Tilus.
Ohjelmaa oli runsaasti kaiken ikäisille. Musiikkia tangosta hiphoppiin, poppiin ja lastenmusiikkiin, sirkustemppuja ja sirkuskoulu, arpajaiset, ongintaa, piirustuskilpailu ja saappaanheittoa.
Yksi juhlan odotetuimmista esiintyjistä oli iskelmätaivaan kestotähti Marita Taavitsainen. Vieraat saivat nauttia Tangokuningattaren taidolla ja tunteella esittämästä tanssimusiikista.
Onnistuneen päivän viimeinen esiintyjä oli etenkin nuorison suosikki Benjamin Peltonen. Hän veti lavan edustan täyteen tanssivia teinejä.

Lue lisää torstain 27. heinäkuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

 

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...