MM-mitalisti harjoitteli Mäntyharjulla

Mäntyharjun Ratsastajat ry:n kisakausi päättyi kakkostason esteratsastuskilpailuihin. Kilpailujen jälkeen paikalla olleilla oli mahdollisuus tutustua valjakkoajon saloihin. Maamme parhaisiin valjakkoajon kuskeihin eli ajureihin lukeutuva Ben Simonsén saapui paikalle hevosensa SG Hard Rockin kanssa.Ben Simonsénin parhaisiin saavutuksiin kuuluvat yksikkövaljakkoajon henkilökohtainen MM-pronssi ja joukkuehopea. Lisäksi hänellä on lukuisia sijoituksia ja voittoja kansallisista kilpailuista sekä useita kansainvälisiä sijoituksia niin yksikkö- kuin parivaljakkoluokista.
Mäntyharjulle Simonsén oli saapunut kesäasunnon remontoinnin merkeissä.
– Valmistaudun mökkiremontin ohessa tuleviin valjakkoajon SM-kilpailuihin, minkä takia halusin ottaa hevosen mukaan.  Treenaamme Mäntyharjun hevosystäväinseuran harjoitusradalla. Täytyy todeta, että täällä on todella hyvät treenipaikat. Olen hyödyntänyt radalta löytyviä mäkiosuuksia. Tekisi mieli tulla tänne uudestaan syksyllä hevosen kanssa treenaamaan, kertoi Simonsén.

Lue lisää torstain 10. elokuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

 

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...