Improvisaatiota, saunomista ja hölmöläissatuja

Viime viikonloppuna järjestetty Pertunmaan nuortenleiri keräsi kuuden osallistujan pienen mutta innokkaan porukan Kuortin Veljespirtille. Nuoriso-ohjaaja Katriina Korpinen kehui leiriläisten aktiivisuutta ja totesi ohjelman sujuvan pienellä porukalla leppoisasti.
Ohjelmassa oli muun muassa frisbeegolfia Pertunmaan uudella radalla, improvisaatioteatteria sekä välipalojen teko smoothie-pajassa. Ja tietenkin perinteistä leirimeininkiä kuten pelejä ja leikkejä, saunomista ja makkaranpaistoa sekä ihan vain oleilua.
Leiri järjestettiin Pertunmaan kunnan ja nuorisoseuran yhteistyöllä. Sanni Antinniemi Pertunmaan nuorisoseurasta toimi yhtenä leirin ohjaajana. Yhteisöpedagogiikan opiskelija Leevi Kotilainen oli kolmantena ohjaajana ja mukana vapaaehtoisena.
Leiri oli uusi kokeilu, jonka järjestämiseen oli saatu raha-avustusta Suomen Nuorisoseurat ry:n 100 tapahtumaa, 1000 tarinaa -hankkeen kautta. Avustuksen ansiosta leiri oli osallistujille maksuton.
Hankkeen periaatteisiin kuuluu, että nuoret järjestävät ohjelmaa nuorille ja saavat samalla kertoa omalla äänellään, millainen on Suomi vuonna 2017. Tapahtumat ympäri maan taltioidaan hankkeen nettisivuille.
– Ensi vuonna toivottavasti uudestaan jollakin toisella rahoituksella, Katriina Korpinen pohdiskeli leiristä.

Lue lisää torstain 10. elokuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

 

Viikon kysymys

Säilötkö kesän marjoja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...