Jäntevän juniorit hyvässä vedossa

Mäntyharjun urheilukentällä päästettiin sunnuntaina irti lauma juniorijalkapalloilijoita. Jäntevän järjestämään turnaukseen oli paikallisten lisäksi saapunut joukkueita Mikkelistä, Savitaipaleelta ja Heinolasta.
Suomi100 -hengessä järjestettyyn turnaukseen osallistui yhteensä lähes sata jalkapalloilijaa. Yleisöä aurinkoinen ja jalkapallon täyteinen päivä keräsi myös noin sadan ihmisen verran.
– Hienoa, että saatiin järjestettyä turnaus. Tämä kun ei kuulu mihinkään sarjaan, niin joukkueiden saaminen mukaan voi olla haastavaa, kertoo järjestelyissä mukana ollut Marko Hokkanen.
Turnauksen ensimmäisessä koitoksessa kohtasivat Jäntevän ja MiKin nappulajoukkueet. Ottelu oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Loppunumerot oranssimustille 3-2.
Myös F-juniorit esiintyivät otteluissaan mallikkaasti. Ensimmäisessä koitoksessa UP kaatui komein 9-2 lukemin. Toisessa kamppailussa UP-sini taipui numeroin 6-0.
E-junioreiden ottelut alkoivat myös mallikkaasti. UP2 kaatui lukemin 7-1 ja UP1 lukemin 7-1. StU:ta vastaan lukemat olivat jo paljon tiukemmat. Tasainen kamppailu päättyi savitaipalelaisten 2-4 voittoon.

Lue lisää torstain 24. elokuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

 

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...