0

Järjestöt kutsuvat kuntalaisia liikkeelle

Mäntyharju liikkeelle kokoaa mäntyharjulaiset liikkujat ja liikuttajat syksyn liikunnan starttitapahtumaan keskiviikkona 30.8. Mäntyharjun urheilupuistoon ja Kisalaan, jossa Mäntyharjun monipuolinen liikuntatarjonta esittäytyy.
Maksuttomassa tapahtumassa tarjoillaan tietoa ja tekemistä kaiken ikäisille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.
Mäntyharjun Virkistys toimii tapahtuman pääjärjestäjänä, lisäksi tapahtumassa ovat mukana esittelemässä toimintaansa Mäntyharjun Judo, Mäntyharjun Ratsastajat, Mäntyharjun Seudun Hengitysyhdistys, Everfit, Mäntyharjun Liikuntatoimi ja kansalaisopisto, sekä Etelä-Savon Liikunnan #Liikkuvamaaseutu –hanke, joka tuo mukanaan peräkärryllisen verran toimintaa.
Tapahtuman aluksi kello viidestä alkaen urheilupuistosta starttaa opastettu keskustan Kulttuurijuoksukierros, jossa tutustutaan keskustan alueella sijaitseviin kohteisiin, kuten Mäntyharjun vanhaan keskustaan, lenkkarit jalassa oppaan johdolla.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.