Perinneruoka maistui yli odotusten

Sikakaalin tulevaisuus näyttää turvatulta.
Mäntyharjulaiset lapsista vanhuksiin todistivat perjantaina, että perinneruoka maistuu tänäkin päivänä. Torin Sikakaalikarnevaalissa poikkesi kesäasukkaita ja matkailijoitakin, joten tapahtumassa oli aika ajoin jopa tungosta.
Ruuan valmistajat olivat varautuneet siihen, että tähteitä pakastettaisiin, mutta toisin kävi. Kuntalaiset osoittivat, että kaali kelpaa ja myös, että ilmaiselle ruualle riittää kysyntää. Torikahvilan kojulle mutkitteli kymmenien metrien jono kello neljästä alkaen. Jonoa riitti vain tunnin ajaksi.
Teija Apell ja Marja Vihinen seurakunnasta olivat varautuneet jakamaan annoksia iltakuuteen saakka, mutta kattilan pohja häämötti ennen viittä:
– Tuhat annosta meni jo.
Kunnan kulttuuripalvelujen järjestämä ohjelma naulitsi kuitenkin torille myös tyhjin suin jääneet.

Lue lisää torstain 31. elokuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...