Itä-Häme: Jussi Teittinen irtisanoutumassa Heinolan kaupunginjohtajan paikalta

Mäntyharjun entinen kunnanjohtaja Jussi Teittinen on siirtymässä sivuun Heinolan kaupunginjohtajan paikalta, kertoo Itä-Häme.

Teittinen on pyytänyt kaupunginhallitusta aloittamaan neuvottelun vapaaehtoisesta irtisanoutumisesta. Heinolan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kirsi Lehtimäki kertoo lehdelle, että irtisanomisneuvottelut alkavat lähiaikoina.

Teittinen aloitti Heinolan kaupunginjohtajana vuonna 2014. 

 

5 kommenttia aiheesta “Itä-Häme: Jussi Teittinen irtisanoutumassa Heinolan kaupunginjohtajan paikalta

 • 10.10.2017 at 21:34
  Permalink

  Heinola on vaativa paikka, siellä päättäjien nahkaa savustetaan ja palvataan oikein kunnolla. Ihme on, että kesti tuon 3 vuotta, se on kova saavutus! Luin, että Teittinen oli melko näkymätön hahmo ja valittu selviytymis-strategia poliittisissa karikoissa on ehkä pidentänyt uraa. Paluu kotipesään on vaikeaa, täällä on päättäjien paikat kaikki varattu. Ehkä joku keksii jonkun hyvän viran Teittisellekin?

  • 11.10.2017 at 10:01
   Permalink

   No huh-huh, että 3 vuottako on joku saavutus! Ei sellainen kaupunginjohtaja, joka asuu muualla kuin johtamassaan kaupungissa, ole tullut muuta kuin paremman palkan vuoksi tekemään tällaisen lyhytaikaisen pistäytymisen, kuten Teittinen nyt on tehnyt. Maitojunalla (johtotähdellä) vaan takaisin turvalliseen kotipesään.

 • 12.10.2017 at 10:05
  Permalink

  Tyyppi on itse irtisanoutumassa, mutta neuvottelee juuri yli 130 tonnin korvauksista työnantajaltaan ilman työvelvoitetta. Ja paraikaa hän on viikon palkallisella virkavapaalla !

  • 12.10.2017 at 12:22
   Permalink

   Ahneella on……………………….

 • 14.10.2017 at 10:04
  Permalink

  Pystyisikö Mäsek järjestämään jonkun ylimääräisen johtajan paikan? Eroraha noin 130 000 euroa ei kauaa elätä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö Pertunmaalle rakentaa uusi liikuntahalli?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...