1

Virkistys sai vierailta kylmää kyytiä

Mäntyharjun Virkistyksen miesten joukkueen lauantainen 4. divisioonan kotiturnaus ei paljoa jättänyt jälkipolville kerrottavaa. SB Heinola akatemia kuittasi pisteet mäntyharjulaisilta maalein 8-3 ja kouvolalainen JPS-75 II vielä tylymmin, 12-4.
Nuorta Heinolan joukkuetta vastaan MäVi laittoi kampoihin kolmannen erän alkupuolelle asti. Joni Saloranta vei kotijoukkueen 2-1-johtoon toisen erän toisella minuutilla, mutta Heinolan kuittaus tuli vain viisi sekuntia myöhemmin. Reiluun minuuttiin SB Heinola iski kolme osumaa ja toisella erätauolla tilanne oli vieraille 4-2.
Saloranta toi joukkueensa maalin päähän kolmannen erän viidennellä minuutilla, mutta heinolalaiset venyttivät eron taas kahteen maaliin puolitoista minuuttia myöhemmin.
MäVi haki kavennusta vimmatusti, mutta ottelun viimeisten kolmen minuutin aikana vastustaja pääsi tekemään kolme maalia ja näin vain kahdeksalla kenttäpelaajalla taistellut Virkistys joutui antautumaan.
Kisalan päivän toisessa ottelussa Pelicans SB II:sta vastaan tasapelin myötä kauden pistetilinsä avannut JPS-75 II oli Virkistykselle ylipääsemätön rasti.

Lue lisää torstain 26. lokakuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...