Arttu kasvatti hyvän sadon sinisiä perunoita – Mäntyharjun 4H palkittiin

Mäntyharjun 4H sai aktiivisesti ja positiivisesti Suomi 100 -juhlintaan osallistuneena 4H-yhdistyksenä 1000 euron erityisstipendin. Yhdistys järjesti kolmet omaleimaiset lasten Safkasynttärit, perusti 4H-juhlametsikön ja myi yritteliäästi Tulevaisuuden kuusi -paketteja.
Erityisstipendi Mäntyharjun 4H-yhdistykselle luovutettiin 4H-säätiön hallintoneuvoston kokouksen yhteydessä Helsingin Säätytalollaviime viikon keskiviikkona. Stipendin vastaanottavat 4H-yhdistyksen puheenjohtaja Anssi Karjalainen sekä sen toiminnanjohtaja Virve Väisänen yhdessä 4H-kerholaisten kanssa.
4H-säätiön hallintoneuvoston puheenjohtajan, kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallion mielestä Mäntyharjun 4H-yhdistys on kiitettävästi edistänyt uskoa suomalaisen metsän tulevaisuuteen ja yhdessä syömisen merkitykseen.
– On hienoa palkita heitä tästä paikallisesta työstä Suomi 100 -juhlavuonna. Haluamme kannustaa kaikkia vastaavaan toimintaan maassamme myös tulevaisuudessa, Husu-Kallio iloitsee.

Lue lisää torstain 9. marraskuuta Pitäjänuutisista tai näköislehdestä

Viikon kysymys

Olitko tyytyväinen Mäntyharjun joulunavauksen uuteen paikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...