Palaset-kauppa on tuo lisää työtä Pertunmaalle: tutut säästöpossut valmistetaan nyt Kuortissa

Pertunmaalaisen Plastep oy:n solmima liiketoimintakauppa siirtää tuttujen muovituotteiden valmistuksen Helsingistä Kuorttiin.  MK Tresmerin valmistamista Palaset-tuotteista tunnetuimpia ovat pankeista tutut säästölippaat, kauppojen ostoskorit, vaateripustimet sekä Ristomatti Ratian suunnittelemat säilytystuotteet.

Jatkossa Plastep vastaa myös Palaset-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Plastepin toimitusjohtaja Kristiina Ketomäki kertoo, että kauppa poikii tulevaisuudessa lisää töitä Pertunmaalle.

– Uskon, että siinä tulee käymään positiivista kehitystä ja työllistämme tulevaisuudessa enemmän.

Palaset-kauppa muuttaa myös Plastepin roolia, sillä se tuo yritykselle ensimmäistä kertaa oman markkinoitavan tuotemerkin. Tähän mennessä yritys on valmistanut erilaisia ruiskuvalettuja muoviosia muun muassa elektroniikka-, lääke- ja konepajateollisuuden tarpeisiin.

– Oma tuotekanta pitää sisällään suuria potentiaaleja, joskin se tuo meille paljon opittavaa, Ketomäki muotoilee.

Plastep työllistää Pertunmaan Kuortissa tällä hetkellä noin 40 henkilöä, joista kolmisenkymmentä työskentelee tuotannossa. Yritys palkkasi hiljattain kaksi tuotesuunnittelijaa oman tuotannon vahvistamiseksi. Yhtiön liikevaihto on tänä vuonna vajaat viisi miljoonaa euroa. 

Lue myös: Plastep teki kaupat – Palaset-tuotteetkin Kuorttiin

 

Viikon kysymys

Kiinnostavatko seurakuntavaalit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...