Itsenäisyyspäivän vietto alkoi juhlavasti Mäntyharjussa – katso kuvagalleria

Mäntyharjun itsenäisyyspäivän vietto alkoi poutaisessa säässä Veteraanipuistossa aamuyhdeksältä. Juhlallisuudet jatkuivat kirkossa jumalanpalveluksella ja sankarihautojen kunnianosoituksilla. Kuvat on ottanut Markku Sohlman.

Veteraanipuistoon kokoonnuttiin itsenäisyyspäivän aamuna kello 9.

Sankarihautoja koristavat talkootöin tehdyt havuseppeleet.

Juhlallisuudet jatkuvat Kisalassa kello 13 alkaen, jolloin on vuorossa Mäntyharjun varsinainen Suomi 100-pääjuhla. Juhlan aloittaa suuri kuoro, jossa on laulajia Laulu-Sepoista, naiskuoro Pionista, lauluyhtye Noonista sekä Mäntyharjun lukion kuorosta. Tämän jälkeen on kunnan tervehdyksen ja juhlapuheen vuoro. Juhlapuheen pitää oikeusministeri Antti Häkkänen.

Lue myös: Video ja kuvagalleria: Kisalan itsenäisyysjuhla tarjosi mäntyharjulaisille upean elämyksen

Viikon kysymys

Kiinnostavatko seurakuntavaalit?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...