0

VoTan joulunäytös juhlistaa Suomea – kaksi näytöstä lauantaina lukion kulttuurisalissa

Mäntyharjun Virkistyksen Voimistelu- ja tanssijaosto juhlistaa satavuotiasta Suomea joulunäytöksessään Meidän Suomi – tanssitarinoita suomalaisuudesta.
Tällä kertaa jaoston valmentajat ja koreografit ovat inspiroituneet Suomesta ja suomalaisuudesta muokaten itsenäisyytemme satavuotista historiaa nuorten näköiseksi. Näytöksessä nähdään 20 erilaista ohjelmaa, joiden aiheet vaihtelevat luonnosta historiaan ja urheilusta suomalaisen mieleen.
Näytöksessä esiintyy yhteensä noin 150 voimistelijaa kuudestatoista eri ryhmästä. Lavalla nähdään tanssia, tanssillista voimistelua, voimistelukouluryhmiä, telinevoimistelua, TeamGymiä, perheliikuntaa sekä freegym-temppuilua. Näytöksen järjestelyistä vastaa jälleen nuorten voimistelijoiden muodostama näytöstiimi.
Ensimmäisessä näytöksessä palkitaan myös perinteisesti vuoden voimistelija ja juniorivalmentaja.
Meidän Suomi – Tanssitarinoita suomalaisuudesta Mäntyharjun Kulttuurisalissa 9. joulukuuta kello 14 ja 17.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.