Vierula luopuu juureksista – Kohoset keskittyvät kesäsesonkiin

Mäntyharjulla toimiva Vierulan tila luopuu juuresten tuotannosta. Syynä juurestuotannosta luopumiseen on edessä häämöttäneet isot investoinnit, Vierulan isäntäpari Tiina ja Mikko

Vierulan tilan yrittäjät Tiina ja Mikko Kohonen ottivat vetovastuun tilasta vuonna 2015.

Lasse Laitinen

Mäntyharjulla toimiva Vierulan tila luopuu juuresten tuotannosta. Syynä juurestuotannosta luopumiseen on edessä häämöttäneet isot investoinnit, Vierulan isäntäpari Tiina ja Mikko Kohonen kertovat tiedotteessa.

– Pesulinjasto vaatisi isoja investointeja, jotta pysyisimme nykyisessä hintakilpailussa mukana, pariskunta perustelee.

Tila keskittyy nyt yhä vahvemmin kesäsesonkiin. Vihannekset ja marjat pysyvät edelleen valikoimissa.

Tuotannossa edelleen mansikat, vadelmat, kesäperunat, nippusipulit, kesäkaalit, avomaankurkut, kesäkurpitsat, herneet ja muut aiempien kesien tuotteet.

Tila testaa tulevina vuosina uusia marjoja, vihanneksia ja tuotantotapoja. Ensi vuonna tilalla keskitytään marjojen tunneliviljelyyn.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka