Lukijalta: Kiitos mäntyharjulaiset seppeletalkoista!

Mouhu-Voikosken Marttayhdistys haluaa sydämellisesti kiittää kaikkia Suomi100 –juhlavuoden Seppeleet sankarivainajille –projektiin osallistuneita. Seppeleitä valmistui haudoille 320 kappaletta ja paljon ylimääräisiä jaettajaksi myös veteraanien haudoille. Talkoolaisia osallistui yhteensä 170 henkilöä ja talkootuntien määrä on aivan mittaamaton.
Kiitos tuesta Honkasen Luomutila, Kukkakeidas, K-Rauta Tukiainen, K-Supermarket Mäntyharju, Minimani, Mäntyharjun kunta, Mäntyharjun seurakunta, S-market Mäntyharju, Tokmanni ja Mäntyharjun Sosiaalidemokraatit.
Lämmin kiitos talkoisiin osallistuneet: Karankamäen Maa-ja kotitalousseura, Käävänkylän Maatalousnaiset, Luhtasen Maa- ja kotitalousseura, Mäntyharjun Maanpuolustusnaiset, Mäntyharjun työpaja ja kaikki yksittäiset innokkaat talkoolaiset kylillä ja keskustassa.
Kiitokset kaikille mäntyharjulaisille Martoille ja Pitäjänuutisille. Erityiskiitokset Mäntyharjun Partiolaisille koskettavasta seppeleiden laskutilaisuudesta.

Mouhu-Voikosken
Marttayhdistys ry

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...