Lukijalta: Kiitos ladun tekijöille

Sydämellinen kiitos laduntekijätiimille, joka mahdollisti jouluaamuna hiihtoelämyksen upeilla laduilla. Paras joululahja tänä jouluna! Elämyksiä jatkui koko joulun ajan – hiihtäjillä oli joka aamu ajetut upeat ladut, luistelijoilla ja jääkiekon palaajilla oli hienot jäät ja pienillä pulkkamestareilla oli mahdollisuus mäenlaskuun.
Tällaista palvelua kutsuisin asiakaslähtöiseksi palveluksi, jota ei ole mitenkään mahdollista toteuttaa ”virkamiesmäisellä” työotteella. Mäntyharjun liikuntapuolen tiimi on oivaltanut sen, että talvella ollaan iskussa – oli sitten arki tai viikonloppu.
Kiitän kuluneesta vuodesta myös kirjaston ystävällistä väkeä ja mahdollisuutta lainata sieltä vaikkapa retkiluistimet.
Kiitos myös elokuvateatteri Kino! Mitä tekisinkään vapaa-ajan asukkaana, jos minulla ei näitä hienosti toimivia palveluja olisi.

Vapaa-ajan asukas

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...