0

Mäntyharjulla rytisi pelti – 15 minuutin sisään kaksi onnettomuutta

Mäntyharjulla sattui sunnuntaina kaksi liikenneonnettomuutta 15 minuutin sisään, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Ensimmäinen peltikolari tapahtui Vuoriniementien ja Näädäntien risteyksessä. Pelastuslaitoksen mukaan Vuoriniementietä ajanut auto törmäsi Näädäntieltä tulleen auton kylkeen. Törmänneistä autoista toinen meni hinauskuntoon, mutta toinen autoista pääsi jatkamaan matkaansa. Autoissa oli kolme henkilöä, joista kukaan ei loukkaantunut. Pelastuslaitos sai tiedon onnettomuudesta kello 12.24.

Heti perään 12.34 tuli tieto toisesta onnettomuudesta. Se sattui Viitostiellä Vihantasalmelta puoli kilometriä Mikkelin suuntaan. Henkilöauton kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja auto ajautui katolleen ojaan tien oikealle puolelle. Autossa oli kolme henkilöä, joista kukaan ei loukkaantunut.

Kommentteja aiheesta “Mäntyharjulla rytisi pelti – 15 minuutin sisään kaksi onnettomuutta

  • 22.1.2018 at 09:49
    Permalink

    En ihmettele yhtään odottelen et vielä sattuu vakavampia onnettomuuksia näillä tienhoitajien ansiosta oisko se kun kattelee näiden auraajien hommia näin sivusta mennään kahdella autolla peräkkäin kummassakin alusterät ylhäällä ja onko se se etua-auto sitä varten et toinen ei eksyisi …

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...