MäVin F-pojille kauden avausvoitto

Virkistyksen F1-pojat matkasivat sunnuntaina salibandyturnaukseen Viialaan pienellä porukalla, kun flunssa verotti lähtijöiden määrää. Mukana oli maalivahdin lisäksi ainoastaan viisi kenttäpelaajaa, joten vaihtopenkillä oli ruhtinaallisesti tilaa, kun huilissa oli kerrallaan vain yksi pelaaja.

MäVi aloitti peliurakkansa kuitenkin ennakkoluulottomasti intoa puhisten. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli SC Jenga. Jenga siirtyi pelin alkuminuuteilla johtoon, mutta MäVi tasoitti pelin Jere Ylösen maalilla. Jenga rokotti takaisin lähes heti, mutta tämän jälkeen alkoi vastustajan verkko heilua ja lukemat olivat 5-2 Mäville ensimmäiselle erätauolle mennessä.

Toisessa erässä MäVi onnistui maalinteossa vielä kerran ja lopulta ottelu päättyi MäVin kauden ensimmäiseen voittoon lukemin 6-4.

 

Lue lisää torstain Pitäjänuutisesta tai digilehdestä.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.