0

Aravatalon kuolemantapausta tutkitaan tappona

Mäntyharjulla löytyi keskiviikkona 14. helmikuuta niin sanotusta Aravatalosta eli K-Supermarketin viereisestä kerrostalosta yksityisasunnosta 52-vuotias mies kuolleena. Kuolemansyyn selvittämisen yhteydessä poliisille ilmeni seikkoja, joiden perusteella oli syytä epäillä rikoksen tapahtuneen. Asiassa käynnistettiin rikosperusteinen esitutkinta. Poliisi on ottanut asian johdosta kiinni kaksi henkilöä. Kiinniotetut henkilöt ovat paikkakuntalaisia ja he tunsivat rikoksen uhrin entuudestaan. Muiden henkilöiden osallisuudesta tapahtumaan ei ole vielä tietoa. Asiaa tutkitaan tappona.

Etelä-Savon käräjäoikeus vangitsi toisen epäillyistä tänään torstaina 22. helmikuuta todennäköisin syin epäiltynä tappoon. Toisen epäillyn osalta poliisi päättää vangitsemisvaatimuksen tekemisestä perjantaihin puoleen päivään mennessä.

 

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.