0

Essoten Kuuma sairaala etenee: Mättölälle iso urakka

Mäntyharjulainen Rakennusliike V. Mättölä on saanut ison urakan niin sanotusta Kuumasta sairaalasta Mikkelin keskussairaalan yhteyteen.
Essoten hallitus päätti viime viikolla rakennusurakasta, jonka arvo on 1,8 miljoonaa euroa.
Työ sisältää Kuuman sairaalan pääaulan laajennuksen ja saneerauksen sekä välinehuollon laajennuksen perustusten, rungon ja vaipan rakentamisen.
Kuuma sairaala rakennetaan vaiheittain 2017-2020. Kuuman sairaalan toiminnot tulevat sijoittumaan keskitetysti sairaalan U-osaan Pirttiniemenkadun ja Mannerheimintien kulmaukseen. Mannerheimintien puolelle rakennetaan laajennusosa, johon sijoittuvat ambulanssihalli ja henkilöstön sosiaalitilat.
Essoten mukaan Kuuman sairaalan rakentaminen uudistaa Mikkelin keskussairaalan tilat vastaamaan nykyaikaisen päivystyssairaalan vaatimuksia. Kuuma sairaala pitää sisällään erityispalveluiden kuumimman ytimen: ensihoidon, päivystyksen, päivystysosaston, kotisairaalatoiminnan, leikkaustoiminnan, tehohoidon ja vaativan valvonnan tukipalveluineen (laboratorio, radiologia, välinehuolto, hoitologistiikka).

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...