Hallitukselta vihreää valoa uudelle liikuntahallille

Mäntyharjun kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti maanantain kokouksessaan Kisalan peruskorjausta valmistelleen ohjausryhmän esityksen, jonka mukaan nykyiseen halliin tehdään kevyempi peruskorjaus ja uuteen laajennusosaan sijoitetaan uusi palloiluhalli oheistiloineen sekä tehdään varaus suunnitteluvaiheessa allasosaston rakentamisesta myöhemmin hallien väliseen tilaan.
Kustannusarvio on karkeasti 4,2 – 4,8 miljoonaa euroa riippuen uuden hallin lopullisesta koosta ja vanhan hallin peruskorjauksen asteesta.

2 kommenttia aiheesta “Hallitukselta vihreää valoa uudelle liikuntahallille

 • 13.3.2018 at 18:13
  Permalink

  Voisiko Pertunmaakin ottaa mallia? Että vihdoin ja viimein tehtäisiin Kisarantaan ainakin laajennusta! Tulee aika, jolloin tällaista päätöstä ei voida enää tehdä..vähän kuin Essoten myötä viedään hiljalleen palvelut kunnasta pois, vähin äänin, kunnanisäntien ja emäntien edes tietämättä supistuksista.

  Kuntosalin laitteiden uusimisen aikaan olisi voinut rikkinäisen, kuluneen lattiapinnan edes vaihtaa, vai mitä? Oishan sekin ollut jo jotain.

  • 15.3.2018 at 10:26
   Permalink

   Pertunmaalla ei kyllä näin isoon investointiin kannata lähteä. Kisarannan lattiapinnan korjaaminen voi olla ihan hyvä ajatus ja samalla voidaan miettiä mitä uutta sinne saisi tarjolle, mutta uuden hallin tai edes laajennuksen tekeminen on aivan turha kuluerä. Se ei tuo tänne yhtään sen enempää ihmisiä kuin mitä on nyt. Parempi vaikka investoida uuteen Nuoriso/Juhlataloon. Nykyiselläkin on paljon käyttöä joten uusi tai hyvin remontoitu vanha olisi loistava idea. Siitähän tulee myös jonkin verran vuokratuloja ja jos remontoidaan tai rakennetaan kokonaan uusi niin se voi toimiakin hyvänä vetonaulana tapahtumille ym.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Olitko tyytyväinen Mäntyharjun joulunavauksen uuteen paikkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...