Aaro, Pyry ja Lauri voittivat Mäntyharjun pelastustaitokisan

Mäntyharjun yhtenäiskoulussa kisattiin torstaina valtakunnallisessa NouHätä!-pelastustaitokisassa. Voittajajoukkueeksi selvisi Aaro Joen, Pyry Männistön ja Lauri Tuovisen muodostama joukkue, joka jatkaa ensi viikolla Savonlinnan Tanhuvaaran aluekilpailuun ensi viikolla.

Pertunmaan kaseista Savonlinnaan suuntaavat ensi torstaina Juho Hottola, Pipsa Paakkari ja Ilona Järvinen.

Koko maan mestarijoukkue selviää 3. toukokuuta Pelastusopistolla Kuopiossa pidettävässä finaalissa.

NouHätä!-pelastustaitokampanjaan osallistuu tänä vuonna 522 yläkoulua, mikä on ennätysmäärä. Kampanja perehdyttää joka vuosi reilusti yli 40.000 kahdeksasluokkalaista paloturvallisuuteen. Tavoitteena on, että vuoteen 2020 mennessä kaikki kasiluokkalaiset saavat turvallisuusopetusta onnettomuuksien ehkäisystä ja toiminnasta vaaratilanteessa. 

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...