0

Miten elävöittäisit Mäntyharjun ja Pertunmaan torielämää?

Mäntyharju ja Pertunmaa lisäämään toriensa kesäkuhinaa. Mäntyharju päätyi vastikään alentamaan torikauppiaiden maksuja ja Pertunmaa puolestaan remonteerasi torikahvilaansa sekä hankki tiloihin uudet kahvilayrittäjät. Kummassakin kunnassa on toiveissa saada torit kukoistamaan nykyistä enemmän.

Millä keinoin torielämää voisi virkistää? Mitä uutta kaipaat Mäntyharjun ja Pertunmaan toreille? Vastaa viikon kysymykseen ja kommentoi alle.

5 kommenttia aiheesta “Miten elävöittäisit Mäntyharjun ja Pertunmaan torielämää?

 • 2.5.2018 at 15:59
  Permalink

  Molemmille toreille tarvitaan koko kesäksi kaksi sanavalmista ihmisten viihdyttäjää. Hyvät puhujat voisivat kierreillä ihmisten keskellä ja välillä viihdyttää ihmisiä lavalla puhuen. Joka ikinen toripäivä joku kunnan asukas tai kesäasukas voisi laulaa pari laulua ihmisten iloksi tai pitää hauskan pienen puheen lavalta käsin. Tähän esitykseen tarvitaan sama tietty kellonaika joka ikinen päivä .

 • 2.5.2018 at 17:41
  Permalink

  Pertunmaan kaunille järventantatorille kaipaan lähiruuan myyjiä: kotona leivottua leipää, kahvileipiä, tuoretta ja savustettua kalaa, vihanneksia & juureksia, marjoja ym. Ja tietysti käsitöitä, koruja, kirpparitavaraa… Näistä syntyy toritunnelma.

 • 3.5.2018 at 11:04
  Permalink

  Katusoittaja,bändejä,paikallisia ’kylähulluja’. Paikallista osaamista esim kädentaidot workshop tai demoja

 • 4.5.2018 at 00:03
  Permalink

  Hah-hah, pitäjää kiertää kesäisin joitakin täältä aikanaan lähteneitä ja itseään kylähulluksi tituleeraava. Porukasta voisi löytyä sopiva persoona ottamaan pestin ihmisten viihdyttäjänä?

 • 8.5.2018 at 13:17
  Permalink

  Pertunmaan torille ihan mitä vaan! Käytännössä Pertunmaan tori on tällä hetkellä kahvilayrittäjä. Viikoittaista sukkakauppiasta ei lasketa. Voisiko torilla olla vaikka joka viikko pari kertaa jotain ohjelmaa? Perjantai alkuillasta ja sitten ehkä keskiviikkona?
  Ohjelma voi olla vaikka ohjattu jooga, ruoanlaitto koulu, bändi ym.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...