Freston paikalle tulee uusi ravintola – Reissuravintola avaa perjantaina

Jännittää, mutta samalla olo on äärimmäisen innostunut. Näin yrittäjäpariskunta Aila ja Heikki Alanko summaavat tunnelmiaan tuoreina mäntyharjulaisina ravintolayrittäjinä. Alankojen uusi ravintola-kahvila Reissuravintola avaa ovensa entisen Freston paikalla Mäntyharjun ydinkeskustassa perjantaina.
Yrittäminen ei ole Alangoille suinkaan uusi juttu, vaan moni tuntee heidät Mikkelin Ristiinassa sijaitsevan Löydön kartanon isäntäpariskuntana.
– Huomasimme uutisista, että Mäntyharjulla on tarjolla vapaat ravintolatilat ja päätimme tarttua tilaisuuteen, Aila Alanko kertoo.

Uusi Reissuravintola tarjoaa kahvilapalvelujen lisäksi myös lounasta ja a la-carte annoksia. Lounaalla on Alankojen mukaan tarjolla ”perusruokaa uusilla twisteillä” ja listalta löytyy pihvien lisäksi esimerkiksi muikkuja sekä kasvisruokaa. Sunnuntaisin tarjolla on bistrotyyppinen, laadukkaampi lounas.
Pikaruuan ystäville listoilta löytyy edelleen myös hampurilaisia, mutta ilman erillistä ketjumerkkiä. Ravintolan takaosasta löytyvä kabinettitila on varattavissa yksityistilaisuuksia, juhlia ja kokouksia varten.
– Tavoitteenamme on tietenkin tyytyväiset asiakkaat. Asiakkaiden palautetta pitää myös kuunnella nöyrästi, Aila Alanko summaa.

Lue lisää keskiviikon 9. toukokuuta Pitäjänuutisista. Tilaa lehti tästä tai osta näköislehden irtonumero tekstiviestillä tästä.

11 kommenttia aiheesta “Freston paikalle tulee uusi ravintola – Reissuravintola avaa perjantaina

 • 9.5.2018 at 10:05
  Permalink

  Ottakaa ihmeessä ravinurkkaus käyttöön se vettää porukkaa

 • 9.5.2018 at 16:53
  Permalink

  Niin… onhan kaikille häiriökäyttäytyjä ihmisille oltava oma ravintola ihan keskustassa. Nämä kaksi jo toimivaa anniskelu ravintolaa ei riitä.. Kaikille pitää olla oma tuoli jossa istua.

 • 9.5.2018 at 23:20
  Permalink

  Todella hyvä uutinen. Mäntyharju tarvitsee tällaisen kaiken ikäisten paikkakuntalaisten ja mökkiläisten kohtaamispaikan. Freston sulkemisen jälkeen tuntui, että Mäntyharjun palvelut huononivat kertaheitolla ja että ajassa mentiin 10 vuotta taaksepäin. Kiinteistöstä hävisi elämä, kun asiakkaat, totomiehet ja nuoriso hävisivät paikalta ja parkkipaikka autioitui ravintolan edessä. Ravintolan avaamineen tuo elämän ja viihtyisän ympäristön takaisin. Kiitos yrittäjälle ja osaavalle henkilökunnalle. Tuleva asiakkaanne.

 • 11.5.2018 at 20:20
  Permalink

  Toto tv toiminta ehdottomasti. Lisää asiakkaita, jos niitä haluaa.

 • 11.5.2018 at 20:23
  Permalink

  Toto tv nurkkaus ehdottomasti käyttöön.
  On palvelu, joka lisää asiakkaita mikäli niitä haluaa.

 • 11.5.2018 at 20:47
  Permalink

  Toivotamme uusille rohkeille yrittäjille Menestystä isolla Mmälllä ja Jaksamista isolla Jiillä 😀
  Ura tässä kylässä ei tule olemaan helppo, sillä mäntyharjulaiseksi tunnustettava tarvitsee täältä sukujuuret vähintään 1800 -luvulta, mutta onneksi teiltä ne löytyvät onneksi naapuripitäjästä.
  Itse olen asunut vasta n 20 vuotta, eikä ole tuttavia ystävistä puhumattakaan – ylenkatsetta kyllä riittää…

 • 11.5.2018 at 20:55
  Permalink

  Hyvä että paikka ei jää tyhjilleen. Kesämökkiläisenä Suomenniemen puolelta tultava testaamaan ja syömään!

 • 12.5.2018 at 17:12
  Permalink

  Reissuravintola!
  Yäk, mikä nimi.

 • 14.5.2018 at 13:13
  Permalink

  Huomenna tulen ystäväni kanssa syömään! Hieno juttu ja tarpeellinen.Fresto olikin hoitamaton paikka.Mäntyharjulle sopii Reissu nimi!

 • 28.5.2018 at 17:31
  Permalink

  Hampurilaiset olivat ihan hyviä, mutta hintaansa nähden todella pieniä ja ranskalaiset olivat täysin maustamattomat. Ketsuppia ja muitakaan mausteita ei saanut mukaan. Juomatkin täytyi ostaa erikseen. Harmillista! Kalliit hinnat laatuunsa nähden suoraan sanottuna! Scanburger ja Fresto takaisin!

 • 30.5.2018 at 12:40
  Permalink

  Söimme listalta ruoka-annokset jotka olivat aivan surkeita. Mamman pasta oli yhtä klönttiä bolognese ihan kuin suoraan purkista. Porsaanleikkeessä paksu suolainen kuori jota ei voinnut syödä lohkoperunat mauttomia. Ainoa hyvä oli raparperikiisseli.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...