0

Tahrasiko kemikaalionnettomuus Mäntyharjun mainetta mökkikuntana? Kommentoi!

Kinnin kemikaalionnettomuudesta on kulunut kuukauden päivät. Mäntyharju on esiintynyt tänä aikana runsaasti valtakunnallisissa uutisissa.

Uskotko onnettomuuden tahranneen Mäntyharjun mainetta mökkikuntana? Vastaa viikon kysymykseen ja kommentoi alle!

5 kommenttia aiheesta “Tahrasiko kemikaalionnettomuus Mäntyharjun mainetta mökkikuntana? Kommentoi!

 • 8.5.2018 at 12:45
  Permalink

  Kyllä tuo vaikuttaa ehdottomasti. Pitkällä tähtäimellä ei varmasti niin väliä, ihmiset unohtavat asioita, mutta tälle keväälle ja kesälle on luvattu hyvää vuotta mökkikaupoille ja niihin kyllä vaikuttaa. Tämän kevään ja kesän osalta ihmiset eivät varmasti suosi mökkejä tuolta alueelta vaan mieluummin odottavat, että näkevät mitä tapahtuu.
  Samoin jos ihmiset ovat vuokraamassa mökkejä niin kyllä välttävät tuota aluetta vaikka viranomaiset kuinka sanoisivat, että on turvallista uida.
  Toisaalta, parin vuoden kuluttua tämä on jo unohdettu asia.

 • 9.5.2018 at 06:56
  Permalink

  Täytyy ajatella positiivisesti.
  Mökkiläisten ei tarvitse pelätä koko kesää, että sukulaiset ja tutut änkeävät yllätysvierailulle. Sillä järven uimakelvottomuuden vuoksi lapset täytyy viedä vesipuistoon.

  Veneellä ajaessa ei tarvitse enää varoa väylillä olevia verkkomerkkejä, sillä eihän tuolta uskalla enää syödä kalaakaan.

  Yölliset veneajelut eivät häiritse saarien asukkaita, sillä heidän mökkeily on käytännössä mahdotonta.

  Tulee vaan mieleen, voiko tästä saada mitään korvauksia, sillä itselläkin on tilanne, että lapset täytyy viedä ihan muualle uimaan, saunavesiä ei saa mökkitontille, tiskivesiä ei saa mökkitontille.

  Käytännössä koko kesä tulee menemään pilalle ja arjesta pakeneminen on käytännössä mahdotonta.
  Eihän tätä mökkikesää ole odottanut kuin 10kk

 • 9.5.2018 at 22:14
  Permalink

  Paljon enemmän kunnan mainetta tahraa kunnan oma päätöksenteko joka ei ole johdonmukaista vaan on poikkoilevaan. Mistä keksittiin ostaa se vanha kauppakiinteistö salassa valmistellen? Tai myydä ja ostaa Kompan kiinteistö, jonka kiinteistönhoito lopetettiin kesken kaiken pilaten tahallaan koko rakennus?

 • 10.5.2018 at 20:04
  Permalink

  Vaikuttaa ehdottomasti negatiivisesti. Tervejärkinen ihminen, joka tietää, että oman tontin vierestä kulkee myrkkyjuna, pyrkii yleensä varautumaan ja suojaamaan omaisuuttaan. Mäntyharjun kunta toiminut todella välinpitämättömästi. Mökkiläisenä maksan kuntaan korotettua kiinteistöveroa, ei tunnu menevän oikeaan kohteeseen. Kunnalta törkeän sinisilmäistä hölmöilyä. Ihmisten mielikuva Mäntyharjun puhtaasta luonnosta on kadonnut samoin kuin mökkitontin arvo laskenut.

 • 10.5.2018 at 20:29
  Permalink

  Kyllä tahrasi. Tässä riittääkin kunnanisille ja -äideille pohtimista. Mäntyharjun kunta osaa kyllä periä mökkiläisiltä korkeaa kiintestöveroa vaivautumatta valvomaan mitä saastaa kunnan alueella kuljetetaan. Kuka korvaa maanarvon alenemisen ja miten saadaan palautettua oikeat luontoarvot ?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.