0

Mäntyharjussa perjantaina iso tiedotustilaisuus Kinnin onnettomuudesta – voi katsoa suorana lähetyksenä täältä

Mäntyharjun kunnan perjantaina järjestämä tiedotustilaisuus Kinnin kemikaalionnettomuudesta lähetetään netissä suorana lähetyksenä.

Perjantaina 11.5. kello 13 alkaen kunnantalon valtuustosalissa järjestettävään tilaisuuteen on tulossa edustajat VR:ltä, ely-keskukselta, pelastuslaitokselta, kunnalta ja  Mikkelin seudun ympäristöpalveluista. Lähetyksen voi katsoa tästä linkistä.

Tilaisuuteen osallistuvat VR:ltä divisioonajohtaja Martti Koskinen, viestintäjohtaja Tatu Tuominen, riskienhallintajohtaja Anna Melleri,  turvallisuusjohtaja Jari Hankala ja ympäristöpäällikkö Tuija Säynätjoki.

Etelä-Savon ely-keskukselta paikalla on johtaja Pekka Häkkinen. Etelä-Savon pelastuslaitokselta paikalla ovat pelastusjohtaja Seppo Lokka ja palomestarit Eero Aho sekä Teppo Liukkonen. Mikkelin seudun ympäristöpalveluista mukana ovat ympäristötarkastaja Raija-Leena Heino ja terveystarkastaja Marko Nyyssönen.

Mäntyharjun kunnan puolelta tilaisuuteen osallistuvat kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, markkinointipäällikkö Johanna Harju ja terveystarkastaja Marko Nyyssönen.
– Tilaisuudessa on tarkoitus käydä läpi se missä mennään ja mitkä tulevaisuuden näkymät ovat. Käydään läpi faktat ja sen jälkeen paikalla olevat tahot vastaavat kysymyksiin, kunnanjohtaja Ollikainen kuvaa tilaisuuden luonnetta.
– Tilaisuuden aikataulua miettiessä ajateltiin kesäasukkaita, joista moni saapuu paikkakunnalle edeltävänä päivänä, eli helatorstaina, Ollikainen lisää.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.