Säbäkausi päättyi palkitsemisiin

Salibandyn harrastajat pääsivät pitkän kauden jälkeen tauolle vähän juhlallisemmin, kun MäVin salibandyjaosto palkitsi talvikauden toiminnassa ansioituneita pelaajia ja taustavoimia.

Pelillisestihän parhaiten kausi sujui miesten 5. divisioonaa pelanneelta MäVi II:lta, joka nousi 4. divisioonaan. Naisten joukkue SäbäMimmit voitti Puuma-liigan ja junioreissa D2-pojat (2004-05-syntyneet) hätyytteli paikkaa Idän alueloppuhuipennukseen. Muiltakin joukkueilta nähtiin onnistumisia ja eteenpäin menoa.

Säbäkerholaisista (2010-syntyneet ja nuoremmat) palkinnon tulee saamaan koko joukkue myöhemmin, mutta erikseen Kisalassa palkittiin Konsta Partonen.

F1-pojista (2008-09) joukkue valitsi joukostaan vuoden joukkuepelaajaksi Jere Ylösen, joka on kannustava, tulee kaikkien kanssa toimeen ja on hyvä harjoittelija. Kauden kehittyjät olivat Justus Kuhanen ja Lauri Kurvinen. Lisäksi koko joukkue sai palkinnon.

E1-pojat ottivat kauden aikana suurinumeroisia voittoja, tosin tappioitakin sesonkiin osui. Palkinnon arvoisia oli koko joukkue, minkä lisäksi tulevaisuuden tutkaparina muistettiin Emil Kähköstä ja Tomi Ahosta. Oman palkinnon pokkasivat Ahosen ja Kähkösen lisäksi myös Ville Pulkkinen, Aatu Nikkinen ja Kaapo Turkki.

Myös D2-pojat palkittiin kaikki. Joukkueen riveistä maalivahti Jooa Maczulskij nousi salibandyliiton leiritykseen, mistä tulevaisuudesta poimitaan pelaajia maajoukkueisiin. 2006 syntynyt Maczulskij pelasi myös oman ikäluokkansa eli E1-poikien joukkueessa.

 

C1-poikien (2002-03) kohdalla oli palkintojen jaossa haikeutta ilmassa, sillä 10 vuotta kasassa ollut ryhmä hajoaa. Osa jatkaa miesten joukkueeseen ja nuoremmat jatkavat junioreissa. Kaikkia pelaajia muistettiin ja kauden pelaajan tittelin sai Roope Turkki. Turkki sai myös pistenikkaripalkinnon, kuten Aapo Kettunen ja Akusti Forsellkin. Joukkueen vetäjiä muistettiin erityiskiitoksin. Mikko Kontti oli ryhmän mukana alusta asti ja Tuukka Forsellkin vuosikaudet.

Jaosto muisti lisäksi valmentaja Mika Vuoriota, joka pyöri neljän joukkueen taustavoimissa päättyneellä kaudella.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.