Mäntyharjuun 36 uutta valkolakkia – lue saajien nimet tästä

Mäntyharjun lukiossa on ylioppilastutkinnon suorittanut tänä keväänä 36 opiskelijaa.
He ovat Jalal Alsaifi, Amanda Björkman, Touko Forsell, Emilia Heikkilä, Titta Honkanen, Jessica Härkönen, Juha Isokuortti, Henna Järviniemi, Alissa Kahr, Robin Kahr, Inka Kantola, Taneli Karhula, Emmi Karppi, Kusti Kauppinen, Senni Kettunen, Katri Kokkola, Lotta Kokkonen, Siiri Krakau, Klaus Kuhanen, Emilia Lamponen, Noora Lamponen, Aimi Matikka, Samu Mikkanen, Emilia Nironen, Leevi Nupponen, Mirva Pietiläinen, Malla Pilssari, Pinja Rautio, Julia Tanttu, Noora Taumala, Joonas Tillanen, Konsta Torniainen, Niina Torniainen, Sanna Torniainen, Riina Valjakka ja Jiri Wrangell.

Korjattu 18.5. kello 13.55: Ylioppilaita on 36 eikä ensimmäisessä versiossa mainittu 37.

2 kommenttia aiheesta “Mäntyharjuun 36 uutta valkolakkia – lue saajien nimet tästä

 • 18.5.2018 at 10:42
  Permalink

  Paljon Onnea uusille ylioppilaille 🌹🌹🌹
  Olin teidän Opo kolme vuotta yläkoulussa. Toivon menestystä elämäänne ja olkaa rohkeita aukokaa kaikkia ovia ja valitkaa oma tienne. Nouskaa siivillenne ja jos ne pettävät nouskaa uudestaa. Malja teille 🍸Pirkkoliisa Laitinen

 • 18.5.2018 at 12:08
  Permalink

  Onnea ja menestystä jokaiselle uudelle ylioppilaalle ja myös jokaiselle ammattiin valmistuneelle.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...