0

Jasmin kutsuttiin töihin työkkärin listoilta – valmistui nyt lähihoitajaksi

Mäntyharjulaisen Jasmin Sulkaman matka lähihoitajaksi on lajissaan erinomainen työllistymistarina. Vielä muutama vuosi Sulkama oli työtön työnhakija, kun puhelin soi.
– Hammaslääkäri Tapio Valkama otti yhteyttä ja hän tarvitsi vastaanotolleen avustajaa. Otin heti työn vastaan, Sulkama muistelee.

Hienoksi Sulkaman tarinan tekee se, ettei hänellä ollut päivääkään kokemusta hammaslääkäripuolelta. Takana oli ainoastaan työskentelyä Ruskahovissa. Parin vuoden työnteon jälkeen Sulkama päätti opiskella lähihoitajaksi oppisopimuksella työn ohessa.
– Opiskelin päivät ja työskentelin illat vastaanotolla, hän kertaa.

Nyt Sulkama on valmistunut Etelä-Savon ammattiopistosta lähihoitajaksi erikoistuen suun terveydenhoitoon. Työtehtäviin kuuluvat hammaslääkärin avustaminen ja vastaanoton pyörittäminen.
– Tykkään työstäni kovasti. Olen erittäin kiitollinen Tapion antamasta mahdollisuudesta, Sulkama kiittelee.
Alkuvuoden aikana Esedusta on valmistunut 25 mäntyharjulaista ja seitsemän pertunmaalaista. Kevään ammattiin valmistuneiden juhlia vietettiin viime viikolla.

Kommentteja aiheesta “Jasmin kutsuttiin töihin työkkärin listoilta – valmistui nyt lähihoitajaksi

  • 9.6.2018 at 11:17
    Permalink

    Mahtavaa ! Kyllä kova työ tuottaa lopulta hedelmää ! Vaikka ei aina jaksaisi ei silti kannata heittää hanskoja tiskiin !

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.