0

Aravatalon taposta yhdeksän vuotta vankeutta

Etelä-Savon käräjäoikeus on tuominnut 24-vuotiaan mäntyharjulaisen naisen yhdeksän vuoden vankeusrangaistukseen 52-vuotiaan mäntyharjulaismiehen taposta. Rikos tapahtui helmikuussa Liiketien varrella sijaitsevassa kerrostalossa.

Nainen tappoi miehen lyömällä häntä päähän nyrkein ja kannettavalla tietokoneella. Mies löydettiin asunnosta kuolleena seuraavana päivänä.

Käräjäoikeus tuomitsi tapauksesta lisäksi 56-vuotiaan miehen kuuden kuukauden ehdottomaan vankeuteen rikoksentekijän suojelemisesta ja pelastustoimen laiminlyönnistä. Oikeuden mukaan nainen antoi rikoksen jälkeen 56-vuotiaalle miehelle veriset vaatteensa ja teossa käytetyn tietokoneen. Käräjäoikeus pitää todennäköisenä, että mies hankkiutui tämän jälkeen tavaroista eroon.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lue myös: Poliisi: Vangittu tunnusti Mäntyharjun Aravatalon surmatyön

Lue myös: Aravatalon kuolemantapausta tutkitaan tappona

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.