0

Liikuntaleirit kuuluvat kesälomaan

 

MäVi:n kesälomatarjonta polkaistiin käyntiin monilajileirillä. Kolmen päivän aikana päästiin lukuisten lajikokeilujen lisäksi myös retkeilemään Repoveden kansallispuistoon.

Onni ja Riina ovat nousseet leiriläisten hierarkiassa jo ryhmyreiksi.
11-vuotias Kaapo Turkki tietää, että katseen on pysyttävä pallossa, etenkin kärkilyönnin aikana.

 

Keskiviikosta perjantaihin kestänyt MäVi -leiri saa jatkoa juhannusviikon VoTa -leirillä, missä päästään harjoittelemaan myös cheerleadingia, street dancea ja voimistelua.

Leireillä on vankka suosio ja jatkuvuutta eri ikäisten keskuudessa. Monet osallistujat ovat olleet mukana jo vuosia ja jatkavat toiminnassa erilaisissa rooleissa vielä vanhempinakin.

 

 

 

Riina Konga, 14, ja Onni Paasonen, 15, toimivat ensimmäistä kertaa ryhmyreinä, jotka avustavat leiriläisiä ja lajiohjaajia sekä ohjaavat leikkejä.
– Ensisijaisesti ryhmyreiksi pääsevät he, jotka ovat ylittäneet leirin osallistujaiän ja olleet aiemmin ohjaajina, nuoret kertovat.

Perjantaina he luotsasivat nuorempien ryhmää, jossa olivat mukana 10-vuotiaat ja sitä nuoremmat leiriläiset. Yli 10-vuotiaat leireilivät omana ryhmänään omien ryhmyreiden opastuksella.

 

Lue lisää keskiviikon 20.6. Pitäjänuutisista ja näköislehdestä! Tilaa lehti tästä tai osta näköislehden irtonumero tekstiviestillä tästä.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.