Autot kolaroivat viitostiellä Vihantasalmen kohdalla lauantaina

Viitostiellä Vihantasalmen kohdalla sattui lauantaiaamuna kahden auton kolari. Vihantasalmen sillan läheisyydessä olevaa liittymäramppia ajanut auto ajautui tuntemattomasta syystä vastakkaisesta suunnasta tulleen henkilöauton kylkeen. 

Onnettomuudessa selvittiin autoihin tulleilla vaurioilla, sillä autojen turvalaitteet estivät henkilövahingot. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtumapaikalle klo 8:40 ja paikalle lähetettiin pelastushenkilöstöä Mäntyharjun paloasemalta. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. 

Viikonlopun aikana Etelä-Savossa järjestettiin useita suuria yleisötapahtumia ja liikenne valtateillä oli vilkasta. Pelastuslaitos muistuttaa kaikkia tienkäyttäjiä tarkkailemaan ajonopeuksia ja pitämään riittävän turvavälin, jotta onnettomuuksilta vältyttäisiin. 

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.