0

Hälytysajossa ollut ambulanssi pyöri katon kautta ympäri ojaan Pertunmaalla

Hälytysajossa matkalla kohteeseen ollut ambulanssi ajoi keskiviikkona ojaan Pertunmaalla.

Tapahtumapaikka on Joutsantiellä, hieman alle kilometri Toivolantien risteyksestä. Ambulanssi joutui ensin väistämään vastaan tullutta liikennettä, jonka jälkeen se ajoi ojaan kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle.

Tämän jälkeen ambulanssi ajautui ajoratojen yli tien toiselle puolelle, jossa se pyörähti katon kautta ympäri ja päätyi lopulta kyljelleen ojaan.

Kyydissä olleet kaksi ensihoitajaa eivät loukkaantuneet vakavasti. Heidät kuljetettiin tarkastukseen Mikkelin keskussairaalaan. 

Pelastuslaitoksen yksiköt avustivat muita ensihoitoyksiköitä ja siivosivat romua tieltä. Lisäksi he tekivät ambulanssin virrattomaksi ja imeyttivät autosta valuneet nesteet turpeeseen.  

Hälytys paikalle tuli klo 17.05. Paikalle lähetettiin pelastushenkilöstöä Mäntyharjun ja Pertunmaan paloasemilta. 

 

Päivitetty 26.7. klo 9.17: Lisätty kuva. 

2 kommenttia aiheesta “Hälytysajossa ollut ambulanssi pyöri katon kautta ympäri ojaan Pertunmaalla

  • 26.7.2018 at 12:50
    Permalink

    Kyllä nyt on jo ollut vauhtia ambulanssillakin aivan yli oman tarpeen ottaen huomioon tieosuuden jolla onnettomuus sattui! Tie on vieläpä melko kapea, joten turha on kyllä ambulanssinkaan syytellä vastaantulijaa joka on todennäköisesti väistänyt kissan kokoista monttua. Arvostan ensihoitajia, mutta silti herää kysymys oliko tarpeellista ajaa oikeasti niin kovaa, että vaarannetaan pelastettavan (ei muuten mainita pääsikö joku joskus pelastettavan luokse) tai muiden tienkäyttäjien henki.

  • 26.7.2018 at 16:22
    Permalink

    Tielaitokselle vaan terveiset, että monttu ja töyssyt pitäisi korjata kyseiseltä tieltä. Onneksi tällä kertaa selvittiin ilmeisesti säikähdyksellä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.