IL: Mäntyharjulaistyttö putosi huvipuistolaitteesta Linnanmäellä

Mäntyharjulainen 9-vuotias tyttö loukkasi kätensä pudottuaan Linnanmäen Mustekala-laitteesta maanantaina, kertoo Iltalehti. Huvipuiston mukaan tyttö putosi laitteesta 1,5 metrin korkeudelta betoniselle alustalle.

Iltalehden haastatteleman isän mukaan tytön kyynerpäähän tuli pudotuksessa ruhjeita ja murtuma, joka vaatii leikkaushoitoa. Mustekala-laite on tunnettu laite Linnanmäen lisäksi myös muista huvipuistoista.

Iltalehden haastatteleman Linnanmäen toimitusjohtajan Pia Adlivankin mukaan onnettomuus on huvipuistossa erittäin harvinainen.
–  Huvipuistolaiteonnettomuutta meillä ei ole ollut 40 vuoteen. Todella harvinaista, Adlivankin toteaa Iltalehdelle.

Viikon kysymys

Pitäiskö torimaksuja periä lainkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...