0

Mäntyharjun työmailla on hiljaista – rakentamisen aikataulut avoimia

Mäntyharjun taajamassa on kaksi työmaata seisahtunut valitusten takia.
Tenniskentän siirto Kolkkalantien ja Kyttäläntien kulmaukseen on pysähtynyt johtuen oikaisuvaatimuksesta, joka jätettiin urakan hankintaan liittyen. Oikaisuvaatimusta käsitellään seuraavassa teknisen lautakunnan kokouksessa.
Isompi työmaa odottaa tekijöitään Koivutiellä, minne on tarkoitus rakentaa uusi paloasema. Päätöksestä paloaseman urakoitsijan valinnasta on jätetty oikaisuvaatimus, samoin siitä on valitettu markkinaoikeuteen.
Valituksen mukaan kunnan tulisi perua kesäkuussa tekemänsä päätös KVR-urakoitsijan valinnasta. Valittajan asiamiehen mukaan hankintamenettelyssä on tehty sekä menettely- että muotovirheitä. Kunnanhallitus totesi oikaisuvaatimuksen aiheettomaksi viime maanantain kokouksessaan. Hallituksen jäsenistä Jani Paasonen (sit.) esitti hankintaoikaisuvaatimuksen hyväksymistä, mutta häntä ei kannatettu.
Tekninen johtaja Tapio Montonen on jäänyt sairauslomalle, eikä siten pystynyt antamaan lisätietoja.
Kunnan vastinetta markkinaoikeuteen käsitellään seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa. Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen ei halunnut kommentoida asiaa ennen tätä käsittelyä.

4 kommenttia aiheesta “Mäntyharjun työmailla on hiljaista – rakentamisen aikataulut avoimia

 • 16.8.2018 at 18:32
  Permalink

  Valittaahan saa.. se on sitä demokratiaa.. Sanoi jo Hunttalan Matti aikoinaan elokuvassaan.

 • 16.8.2018 at 21:07
  Permalink

  Kunnan projektit vaikuttaa olevan aika sekaisin.

  Onko kyse kiusaamismielessä tehdyistä valituksista vai onko valmistelu tehty puutteellisesti/salaa/ammattitaidottomasti? Luulisi että kaikki päätökset eivät päätyisi markkinaoikeuteen, joten varmasti kunnan tulisi miettiä miten se asioitaan hoitaa?

 • 17.8.2018 at 12:21
  Permalink

  Eikös montonen asu suutarisen talossa ja täten ole jäävi hoitamaan yhtään rakentamiseen liittyvää asiaa tällä kylällä.

 • 18.8.2018 at 18:19
  Permalink

  Nyt olisi oikeasti miettimisen paikka kunnanhallituksella. Hommia pitäisi pystyä paremmin ohjaamaan ja se on mielestäni kunnanhallituksen tehtävä. Mikäli operatiivinen johto tarvitsee apua, niin sitä pitää pystyä antamaan. Tämä ei ole moite kunnan johtoryhmälle, vaan kuntalaisen avoin avunhuuto… Jotain pitää oikasti tehdä. Ihmisiä ovat kaikki ja kaikilta vaan ei kaikki onnistu, eikä sitä pidä hävetä.
  Urakat menevät metsään, elinkeinoyhtiö Mäsek Oy on aivan hampaaton. Virherekrytointeja ja yrityksen tavoitteet täysin luokattomia ja niiden mitattavuus on täysi nolla.
  Tästä nyt vaan rinta ronttingilla kohti uusia pettymyksiä, sillä niitä tulee ja ne on vaan kestettävä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.