0

Ilmianna Mäntyharjun ja Pertunmaan parhaat uimarannat!

Torstain 9.8. lehdessä esiteltiin muutamia Mäntyharjun lukuisista uimarannoista. Vaikka kesähelteet ovatkin hetkeksi hellittäneet, eivät järvivedet vielä hätkähdä.

Uintikelejä on vielä luvassa ja parhaat uimarannat muistaa vielä seuraavinakin kesinä. 

Kerro omista Mäntyharjun ja Pertunmaan alueiden suosikkirannoistasi kommenttikentässä!

 

Kirjautuneet käyttäjät voivat lisätä rannat oheiseen karttaan myös itse. Lisäys tapahtuu avaamalla kartta suuremmaksi ja valitsemalla kohta ”muokkaa”.  

Uudessa kartassa rannat ja kuvaukset merkataan kartalle osoitekentän alapuolella olevalla nuppineulasymbolilla.

 

9 kommenttia aiheesta “Ilmianna Mäntyharjun ja Pertunmaan parhaat uimarannat!

 • 17.8.2018 at 21:36
  Permalink

  haapaselän uimaranta on paras

 • 19.8.2018 at 16:08
  Permalink

  Pertunmaan kisaranta. Ehdottomasti yksi kauneimmista ja parhaimmista rannoista Suomessa.
  Tosin kunnan pitäisi hieman taas pitkästä aikaa päivittää rannan ulkoasua (pukukopit, nurmikko, hiekka, laiturit), mutta muuten todella ihastuttava. Ainoa ongelma on, että iltaisin ja erityisesti viikonloppuisin paikalla viihtyy myös hieman ”epäilyttävämpää” porukkaa ja uiminen yksin ei välttämättä ole nautinto.

 • 21.8.2018 at 15:19
  Permalink

  Kisarannan uimaranta kaipaa hieman hienosäättöä ,kaislat pois laitureiden välistä ja hieman paremmassa kunnossa oleva pöytä/ penkit.sekä pieni pyyntö ei tuotaisi veneitä ja kanootteja uimareiden alueelle elikkä laitureiden väliin.kiitos hyvä paikka.

 • 21.8.2018 at 19:56
  Permalink

  Pertunmaalla kunnan teknisellä osastolla on paljon hommia rästissä. Kisarannan hoitotoimenpiteet kuuluvat niihin ja muutkin kunnan uimarannat olivat pitkään huolehtimatta. Kunnan varaston porttikin on tainnut olla keväästä lähtien korjaamatta ym. Baari-parlamentti arveli, ettei teknisen osaston pomo ole koskaan Kisarannassa käynytkään, saatikka että hoitaisi asioita kuntoon. Kukahan herättäisi teknisen lautakunnan ruususen unesta, jotta virkamieheen tulisi vauhtia?

 • 22.8.2018 at 13:12
  Permalink

  Kyllähän minä oon sitä mieltä kyllä kunnahallituksen pitäisi tähän tek.puolen johtamis tyyliin puuttua .

  • 23.8.2018 at 11:56
   Permalink

   Viime vaalien jälkeen valittiin uudet ja nuoremmat pj:t hallitukseen ja valtuustoon sekä uusia henkilöitä luottamuspaikoille. Odotettiin tuoreita toimenpiteitä ja avauksia ja joitain viitteitä on nähtykin. Silti taitaa vanha valta yhä jarruttaa eikä löysään ja kunnianhimottomaan virkamiesjohtamiseen saada muutosta aikaan.

   • 25.8.2018 at 06:05
    Permalink

    Kunnallinen päätöksenteko sekaisin Pertunmaalla.

    • 27.8.2018 at 11:55
     Permalink

     Päättäjillä ja virkamiehillä unohtuu, että he ovat ajamassa kunnan yleistä etua. Ensin pitää huomioida metsästys-, kala-, leijona-, seura-, yhdistys- ja kaljakaverit. Sitten on löysät housussa, jos pitäisi olla tiukkana jostain asiasta ja vaatia hyvää työtä. Miksi halutaan luottamushenkilöksi, jos ei halua tai uskalla hoitaa tehtäväänsä kunnolla?

 • 23.8.2018 at 14:29
  Permalink

  Uimarantojen parhaimmistoa haettiin, mutta Pertunmaan ”torvien ja ymmärtämättömien” eli teknisen toimen arvosteluun päädyttiin. Rannoista en tiedä, mutta jälkimmäinen taho on ihan pallo hukassa ja koheltaa vuosikymmenestä toiseen. Johdossa on vika ja vikaa – paljon.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.