0

Elokarnevaalit keräsivät torille suuren yleisön

Satamäärin ihmisiä saapui Mäntyharjun torille juhlistamaan Elokarnevaaleille viimeistä kesäviikonloppua. Hellekesä sai arvoisensa päätöksen, kun elokuun lopun perjantainakin hätyyteltiin vielä hellerajoja. 

Mäntyharjun kulttuuripalveluiden ja Mäsekin järjestämässä tapahtumassa oli tarjolla niin sadonkorjuuherkkuja ja paikallisia käsitöitä kuin myös monipuolista paikallisten tuottajien lähiruokaa ja -juomaa. Tapahtuman juontajana toimi Olli Marjalaakso.

Ohjelmapuolen käynnistivät MäVi:n voimistelijoiden alkulämmittelytanssi, jonka jälkeen lavalle nousivat vuoroillaan kolmen kokeneen naismuusikon yhtye Maitolaiturin Tytöt ja Mäntyharjun lukiota käyvä nuori laulaja Evestiina

Evestiina esitti yleisölle viisi kappaletta, joista viimeisenä kuultu hittibiisi Jalat Ei Yllä Pohjaan sai erityisen suuret suosionosoitukset.

 

Maitolaiturin Tytöt tanssittivat yleisöä.

Ammattimuusikoiden esitysten lisäksi Elokarnevaalien ohjelmassa oli Mäntyharjun Musiikki ja Ruoka Ry:n järjestämä karaokekilpailu, jossa valittiin Torin tuikkivin karaoketähti.

Kilpailuun oli etukäteen ilmoittautunut 13 laulajaa, joiden lahjakkaiden lauluesitysen joukosta asiantunteva karnevaaliyleisö äänesti viisi omaa suosikkiaan finaaliin.

Yleisö antoi yli 180 ääntä, joiden perusteella finaaliin pääsivät Jouko Saarinen, Petra Nikulainen, Anna-Mari Palmroos, Marika Aho ja Eija Miettinen

Voittajaksi selviytyi tiukan kilpailun ja arvovaltaisen tuomariston pitkän pohdinnan jälkeen lahtelainen Marika Aho, joka on viettänyt kesiään Mäntyharjulla vuosien ajan. 

Marika Aho valittiin Torin tuikkivimmaksi karaoketähdeksi.

Lue lisää torstain 30.8. Pitäjänuutisista ja näköislehdestä! 

 

Muokattu 27.8. klo 8.39: Lisätty video

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.