0

Uusi tilausravintola avasi ovensa Mäntyharjussa

Uusi tilausravintola on avannut ovensa Mäntyharjun ydinkeskustassa. Dooris-ravintola toimii Reissuravintolan yhteydessä omana suljettavana tilanaan.
Dooris tarjoaa ruokapalveluja isommille seurueille, yhdistyksille ja yrityksille. Yrittäjä Aila Alanko kertoo, että ravintola havittelee syksyn mittaan erityisesti pikkujoulujuhlia viettäviä ryhmiä.
– Otamme vastaan ryhmiä 10 hengestä ylöspäin. Maksimissaan tilaan mahtuu noin 80 hengen porukka, Alanko kertoo.
Ravintolaan on tulossa myös anniskeluoikeudet. Viiniä ja olutta päästään Alangon mukaan kaatelemaan asiakkaille lähikuukausina.

Alangon suunnitelmissa on järjestää Dooriksessa myös pienimuotoisia viikonlopputapahtumia. Syksyksi on suunnitteilla ainakin tekemistä lapsiperheille.
– Lauantaitapahtumat voisivat olla kokeilemisen arvoisia, sillä perheet viettävät silloin aikaa yhdessä. Ohjelmassa voisi olla myös esityksiä, laualua ja muuta tekemistä.

Lasten pikkujoulujenkin järjestämistä on mietitty, Alanko kertoo.
Dooris toimii Reissuravintolan takaosassa omana suljettavana tilanaan. Lähiaikoina Doorikseen rakennetaan Alangon mukaan myös äänieristys. Se takaa, ettei musiikin soittaminen tai muu häly kantaudu Reissuravintolan puolelle.
– Sitten joululaulujakin voi soittaa vähän äänekkäämmin. Myös tilan valaistusta ollaan uusimassa, että tilaan saadaan hieman erilaista tunnelmaa, Alanko kertoo.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.